Disclamer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt: m1l8a.net. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer. Ondanks mijn zorgvuldigheid is het mogelijk dat een gepubliceerd artikel feitelijke onjuistheden bevat of onvolledig is. Hoewel ik zulke gevallen betreur, kan aan de inhoud van m1l8a.net geen enkele rechten ontleend worden en is ondergetekende dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van m1l8a.net. Ook is het goed om je er op te wijzen dat m1l8a.net niet verantwoordelijk is voor de inhoud van de websites waar ik naar verwijs en/of link.

AUTEURSRECHTEN
Alle inhoud van m1l8a.net is zelf geschreven, ook de foto’s zijn zelfgemaakt, tenzij anders vermeld. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en/of foto’s is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Marc Ackermann.
De inhoud op m1l8a.net kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.
Neem contact op wanneer je denkt dat teksten, foto’s, namen of merken eigendom zijn van jou of jouw organisatie, waarbij geen of onjuiste vermelding staat. Ik zal er dan zorg voor dragen dat dit wordt aangepast.

REAGEREN
Het is voor iedereen mogelijk om onder een artikel op m1l8a.net te reageren. Iedere reactie wordt geplaatst, tenzij deze aanstootgevend, niet respectvol, discriminerend en/of bedreigend is. m1l8a.net behoudt zich het recht voor om een reactie te kunnen verwijderen. In geval van discriminatie of bedreiging etc. wordt er een melding gemaakt bij de politie. Hoewel hier actief op gemodereerd wordt, zal m1l8a.net in geen enkel geval aansprakelijk/verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor de reactie die een ander plaatst, of de gevolgen hiervan.
Ongewenste reclame of verwijzingen met commerciële doeleinden in de reacties op mijn blog, worden verwijderd of aangepast.